Vandaag start de golf van de Witte Tovenaar die duurt t/m 9 januari 2021. En omdat 1 januari ook in deze golf valt zal deze energie ons het hele jaar 2021 extra ondersteunen (in een aparte blog zal ik hier meer over schrijven).

De energie van de Witte Tovenaar helpt je om het antwoord in jezelf te vinden, te luisteren naar de stem van je hart. Best belangrijk dus in deze chaotische periode waarin we leven en waar er zoveel informatie op ons afkomt. Er worden zoveel waarheden gedeeld en waar kies je voor, wie volg je..

Het antwoord is; je hart.

Luister naar de stem van je hart. 

En als je het even niet meer weet vraag dan wat de liefde zou doen! 

De komende jaren staan in het teken van verbinden; mensen, ideeën, hemel en aarde. En daar zijn bruggenbouwers voor nodig, jij en ik die het anders gaan doen. Die het oude durven los te laten en de brug over gaan naar nieuw. Ook al weet je nog niet wat er daar precies is, je gaat wel vanuit een grenzeloos vertrouwen. 

Focus je op dat wat je wilt laten opbloeien en geloof er heilig in! Op die manier trek je het naar je toe en ervaar je de magie van de Tovenaar.

Durf ook eerlijk te zijn naar jezelf en ga echt voelen of je het juiste aan het doen bent op dit moment. Of je loyaal bent aan jezelf en je talenten aan het inzetten bent voor het grotere geheel. Het kan heel goed zijn dat je nog belemmeringen voelt om helemaal voor je zielsmissie te gaan. 

Geef op zo’n moment aandacht in het kind in jou en voel wat het nodig heeft om vol vertrouwen te leven. 

Wat zou je volgende stap zijn als je durft los te laten en je eigen potentieel gaat leven? Zet je speelse onbevangen kind aan het stuur en laat je eens verrassen door jezelf. Hoe leuk is dat. Magisch toch dat dat allemaal kan!

Wat de wereld nu nodig heeft, is mensen die vanuit Zelfliefde leven .

Mensen die autonoom zijn; 

onafhankelijk hun eigen stroom van licht en liefde volgen, 

onafhankelijk van de mening van anderen hun hart volgen. 

Voel in jezelf wat jou mogelijk nog belemmerd hierin en ik nodig je uit om hier actief mee aan het werk te gaan de komende tijd. 

Welke overtuiging, ervaring of verwachting houd je nog tegen om helemaal je eigen plek in dit leven in te nemen. Gebruik deze periode om het niet langer buiten jezelf te zoeken, maar om het IN jezelf te zoeken. En weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken, dan begeleid ik je hier graag bij. Door middel van een visualisatie laat ik je contact maken met wie jij in wezen bent en krijg je helder wat je te doen hebt hier op aarde. 

Het antwoord zit in jou! 

Ik wens je betoverend mooie dagen!