Sinds gisteren raast de Blauwe Storm  door ons leven. Dertien dagen lang zal de energie van de Blauwe Storm de boel flink omver blazen met als doel om de boel te transformeren. Niets blijft staan, alles gaat om en wat jou niet langer dient mag worden losgelaten. De kunst is om in het oog van de storm te gaan zitten, daar is het stil.

Net als in jou.
Wat er ook om je heen gebeurt, als je je terugtrekt in je heilige ruimte ervaar je de stilte. Daar ben je verbonden met het licht en de liefde in jou, daar ligt al je wijsheid opgeslagen. En van daaruit maak je contact met het onbevangen, speelse kind in jou die de magie van het leven ervaart.

Het kind in jou die precies weet wat het hier op aarde komt doen en waarom het er juist nu is; op het moment dat al het donker naar boven komt en we met elkaar een Nieuwe Wereld aan het creëren zijn.
Op deze plek maak ik contact met het blije, speelse kind in mij die vol vertrouwen het leven tegemoet gaat. Onderweg komt zij allerlei donkere machten tegen die haar willen beperken in haar vrijheid.
Het blije, onbevangen deel in mij weet precies of iets vanuit licht en liefde gebeurt, of dat het donker bezit heeft genomen.
En ik ervaar heel veel donker op dit moment. De machthebbers draaien zich steeds meer vast in hun eigen leugens en ik zie bij hen dat het licht in hun ogen meer en meer dooft en hun uitstraling en energie verre van liefdevol is.
En om deze personen, die in mijn ogen belust zijn op macht (macht over mij en ook over jou) te ontkrachten is het volgens mijn eigen wijsheid het meest belangrijk dat jij en ik in onze eigen kracht komen en blijven. Dat we alle ervaringen, ook uit vorige levens, die ons ontkracht hebben gaan helen.
Laat het pantser dat je hebt opgetrokken om niet meer gekwetst te worden of pijn te voelen zakken en maak verbinding met je kern. Met dat deel in jou dat niemand kan raken en waar je ten diepste voelt dat je pure liefde bent 💖
Stap van daaruit de wereld in en draag je steentje bij aan het grotere geheel.
Zoek mensen op die dit ook willen, zodat het net van licht dat we om de aardebol aan het spannen zijn, steeds groter kan worden.
Voel de kracht van het licht die het donker verdrijft. Voel dat je alleen maar liefde bent, ieder van ons.
Maak verbinding met het universele veld waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn en word je bewust dat de mensen die ons nu uitdagen om op te komen voor je vrijheid, zielen zijn die dit leven op zich hebben genomen om ons verder te helpen.
Het is een enorme uitdaging die we zijn aangegaan in dit leven. In het aardse leven is het vaak moeilijk te geloven dat juist deze mensen ons helpen en ik spuw regelmatig mijn gal over alles wat ik om mij heen zie gebeuren.
Ook dat is de kracht van de Blauwe Storm. Het maakt je wakker, zet je vuur aan zodat je in actie komt. De orkaan die raast, zorgt er voor dat al het oude wordt losgelaten en er ruimte komt voor nieuw!
Door de dingen die je meemaakt in je leven aan te kijken, het te verwerken en te helen, kom je weer in je eigen levensstroom. Los van de verwachtingen en behoeften van anderen, ga je leven zoals jij vanuit je ziel ten diepste wenst.
Onze kinderen zullen ons dankbaar zijn als we dit met z’n allen durven en gaan doen. Wat een prachtig voorbeeld geven we hen hiermee en wat een bevrijding geven we onszelf! 
Vanuit Licht en Liefde met elkaar het paradijs op aarde creëren.
Don’t be afraid
Be in faith
Ik wens je een prachtige, krachtige transformerende periode!
✨💕 Desirée
Om weer contact te krijgen met het kind in jou en te ervaren wat je wensen en verlangens zijn, kun je een afspraak met mij maken. Mijn intuïtieve manier van werken, brengt jou naar je onderbewustzijn waar al je antwoorden liggen opgeslagen.