Over mij

Leuk dat je op deze pagina kijkt,
lees hieronder mijn verhaal.

Ik ben Desirée Botterman, geboren in 1964 in een liefdevol gezin. En ondanks de liefde die er was, kon ik niet volledig mijzelf zijn. Er gebeurden dingen in mijn leven en dat van mijn ouders waardoor ik mij ging aanpassen. Ik wilde niet tot last zijn en voelde mij verantwoordelijk voor het geluk van de ander. Dat is hard werken en het kon dan ook niet uitblijven dat ik op een gegeven moment volledig vastliep.

Samen met een therapeut ging ik aan de slag en leerde ik mijzelf kennen. Ik kwam allerlei kinddelen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat zij er waren: het meisje van 14 jaar dat tijdens een auto-ongeluk haar vriendinnetje verloor, zelf in de kreukels lag en een Bijna Doodervaring had waar zij nooit met iemand over gesproken had. Het kind dat dingen aanvoelde en hierover wilde praten, maar dan te horen kreeg dat zij het niet wist omdat ze nog te jong was.

Het kind dat enthousiast iets wilde delen met anderen, maar merkte dat te enthousiast niet de bedoeling was. En ik kreeg ook weer contact met het onbevangen, levenslustige, vrolijke kind in mij.

Als een goede moeder ging ik voor mijn kinderen zorgen, zodat ze rustig werden. Zodat ik rustig werd.. En weer verbinding kreeg met wie ik in wezen ben, wat mijn behoeftes en verlangens zijn en vooral wat ik wil doen in dit leven.

“To remember who you are..
You need to forget what they told you to be. “

Mijn wens aan jou

Mijn wens aan jou is dat je leeft wie je in wezen bent.

Dat je verbinding hebt met dit unieke deel in jou dat gevormd wordt door je talenten, vaardigheden, interesses en uitdagingen, los van erkenning, overtuigingen en verwachtingen van anderen.

Dat je verbonden bent met dit deel in jou dat er voor zorgt dat je je blij en onbevangen voelt en dat de levensenergie in jou laat stromen!