Happy Cacao Delight

 

Een transformerende sessie naar meer Zelfliefde

Via een geleide visualisatie/hypnose breng ik je naar je onderbewustzijn, waar je contact krijgt met het kind in jou en waar de cacao je gaat ondersteunen om op een nog diepere laag te helen door de inzichten die je krijgt over wie jij in wezen bent.

Waarom zou je dit doen?
Je wilt in vrijheid leven zonder alle opgelegde beperkingen en overtuigingen die je in de loop van dit leven hebt aangenomen en die je afhouden van je missie hier op aarde.

Want nu ervaar je
* te weinig energie; je bent veel moe of je zit zelfs al in een burn-out
* lichamelijke klachten. En dat kan van alles zijn: hoofdpijn, opgeblazen buik, last van je darmen, eczeem of andere huidproblemen, pijnlijke ledematen, last van je oren
* dat je voor je gevoel alles hebt wat je hartje begeert en toch knaagt er iets in jou
* dat je je steeds aanpast in de relatie met de ander en je weet nauwelijks meer wat je zelf wilt
* dat je altijd voor de ander aan het zorgen bent, je weet precies wat de ander nodig heeft
* schuldgevoelens over die geheime liefde
* verslaving aan eten, sigaretten, aandacht, drank, drugs of social media
* veel angst boosheid en/of verdriet en belemmert dit je in je dagelijkse leven

En je wilt juist vanuit je ware essentie leven en energiek je eigen levenspad volgen.

Dan nodig ik je uit om je open te stellen voor de magie van de cacao en te gaan ervaren hoe onafhankelijk en vrij je bent op het moment dat jij het kind in jou erkent.

Dat is voor mij de ware Cacao Delight

 

 

De Maya’s hebben voorspeld dat de geest van de cacao terug zal keren in deze cruciale tijd om ons bewustzijn te vergroten. Volgens hen is cacao het voedsel van de Goden dat zij aan de mensen schenken. Cacao zit vol met antioxidanten dat de bloedvaten opent, de bloeddruk verlaagt en de bloedtoevoer naar de organen verbetert. Het hoge gehalte aan magnesium zorgt o.a. voor soepele spieren.
Ik werk tijdens de Cacao Delight met ceremoniële cacao. Deze is biologisch en wordt met grote zorg en positieve intentie gekweekt, behandeld en verwerkt wat het helende effect ten goede komt.
 
Deze cacao zorgt er voor dat je helderheid krijgt over overtuigingen en patronen die je belemmeren om vanuit Zelfliefde te leven. Het laat jou zien wie jij in wezen bent en laat je contact maken met dat deel in jou dat ongeschonden is gebleven, dat deel waar jouw ware kracht nog steeds zit.

Daarnaast heeft de cacao een positief effect op je lichaam en geest.
Het is een natuurlijk antidepressivum van de natuur. Dit komt door vier belangrijke stoffen in de cacao: serotonine, tryptofaan, theobromine en fenylethylamine. De cacaoboon is rijk aan antioxidanten waaronder flavonoïden die in verband worden gebracht met een gezond hart. Ook bevat cacao essentiële mineralen zoals ijzer, magnesium, koper en zitten er polyfenolen in die zorgen voor een blij gevoel. Een magnesiumtekort wordt geassocieerd met symptomen van vermoeidheid, angst en prikkelbaarheid.

Antioxidanten helpen het lichaam om zich te ontdoen van vrije radicalen, die gerelateerd zijn aan ouder worden en chronische ziekten. Flavonoïden is een verbinding die wordt aangetroffen in de cacaoboon en die wordt geassocieerd met het behoud van een gezond hart!

Cacao is een mild plantmedicijn is en heeft geen hallucinogeen effect. Anders dus dan bij Ayahuasca waarin DMT zit.

Ik luister naar de fluistering van mijn ziel
en leef mijn hartsverlangen

Wie ben ik?

Desirée wordt ook wel de expert in Zelfliefde genoemd.

Zij heeft al haar eigen innerlijke kinderen leren kennen en omarmen. Hierdoor kon zij overtuigingen en verwachtingen van anderen steeds meer loslaten, haar innerlijke stem weer horen, helderheid krijgen over haar missie in dit leven en deze nu volgen.

Zij is op een missie.

‘Luister naar de stem van je hart en leef je zielsverlangen’

Tyler

 De Happy Cacao Delight sessie heeft mij op een nog dieper niveau laten verbinden met mijn innerlijke kind. Door de geleide visualisatie bracht Desirée mij naar mijn onderbewustzijn en kreeg ik helderheid op welke momenten in mijn leven ik mijn kracht heb weggegeven en liet Desirée mij in de sessie ervaren hoe ik deze kracht weer terug kan halen en voor het kind in mij te zorgen. Ik voelde voor het eerst op diep niveau dat die kracht er nog steeds zit en ik weet nu ook hoe ik deze kan aanboren. Daar ben ik zo dankbaar voor! 

 

Happy Cacao Delight

De Sessie 

I

We maken samen een afspraak van vier uur bij mij in Wageningen. 

Je kunt mij benaderen via het contactformulier of bellen via 0629553307.

Voordat je komt, kun je alvast wat vragen voor jezelf opschrijven waarop je graag antwoord wilt vanuit je onderbewustzijn. Dit is niet noodzakelijk, je kunt ook in het moment de intentie zetten als dat voor jou passender voelt.

Praktisch

Locatie

In een heerlijke ruimte in Wageningen. 

Belangrijk om vooraf te weten 

* De dag voor onze afspraak gebruik je geen alcohol of drugs.
* Als je zwanger bent of bloeddrukverlagende medicijnen gebruikt vanwege een hoge bloeddruk, dan pas ik de dosering voor je aan.
* Op de dag zelf drink je liever geen koffie, maar in ieder geval 3 uur voor onze afspraak laat je de koffie staan.
* Draag makkelijke kleding en neem eventueel sokken mee.

Je betaald voor de Happy Cacao Delight € 325,-