Ervaringen

Lees hier een aantal ervaringen
van cliënten.

Desirée heeft mij geholpen weer de regie over mijn eigen leven te krijgen. Door middel van haar visualisaties en haar manier van werken heb ik naar binnen durven te gaan en geleerd hoe ik in mijn kracht kan staan. Het heeft mij geholpen van mezelf te houden, met als prachtig resultaat ook weer van een ander in een hele gelukkige relatie te kunnen houden. Wanneer ik weer even vast loop, zoek ik Desirée op om door middel van haar technieken weer even met een andere blik naar mijn twijfels, onzekerheden of gedachten te kijken. Ik kom dan altijd opgelucht weer thuis en kan weer door met alles wat ik heb geleerd. Ieder bezoek aan Desirée is voor mij een feestje. Ik zie haar als mijn leermeester, waar ik het liefst mijn hele gelukkige leven nog een beroep op mag doen.

Aniek

Begin vorig jaar had ik een burn-out gekregen. Ik was mezelf verloren en ik had veel moeite om mezelf terug te vinden. Een half jaar heb ik bij een psycholoog gelopen, totdat ik naar Amsterdam verhuisde. Daar stond ik twee maanden op de wachtlijst voor een nieuwe psycholoog, maar toen ik daar eenmaal een afspraak had, had ik er totaal geen fijn gevoel bij en ik had het gevoel dat zij mij niet verder kon helpen. Niet op deze manier.

Via een nicht en neef van mij had ik van Desiree gehoord. En heel toevallig, belde Desiree mij diezelfde avond nadat ik bij de psycholoog was geweest. Ik had meteen een erg fijn telefonisch gesprek met Desiree en ik kon al snel langskomen. Via mijn nicht wist ik wel een beetje wat ik kon verwachten, maar ik liet het allemaal open.

Ik had meteen een fijn gevoel bij Desiree. Ik kon mijn hart luchten, en meteen tijdens de eerste sessie raakte zij al de gevoelige snaar bij mij. Iets wat de psycholoog in het half jaar niet heeft gedaan. Het voelde heel fijn om alles kwijt te kunnen bij Desiree. Dat voelde echt als een opluchting. Tijdens de eerste sessie had ik al heel veel bereikt naar mijn idee, en ik voelde meteen dat ik vaker terug wou komen.

Ik heb erg veel aan de sessies gehad. Op het begin was het heel intens, en er kwamen gevoelens naar boven die ik heel lang (onbewust) heb weggestopt. Ik ben een creatief persoon waardoor het visualiseren me goed afging, en ik echt in het moment was. Dit was soms heel verdrietig, maar een hele fijne manier om jezelf te ‘omarmen’ en om jezelf weer te zien.

Ik ben nog steeds bezig om mezelf helemaal terug te vinden, maar Desiree heeft me hele goede richtlijnen gegeven zodat ik er thuis aan verder kan werken. Ze is een heel rustig persoon en heeft een grote kalmte over haar heen. Dit is waarom ik mij heel erg op mijn gemak voel bij haar.

Joske

Wat omschrijf je alles toch elke keer adembenemend mooi. Ik ben er helemaal door gefascineerd en ik resoneer ook altijd volledig met wat je schrijft. Dankjewel voor de woorden die jij kunt geven aan wat ik ook zo voel.

 Irene

Na een kwetsbaar gesprek met een goede vriendin van mijn raadde ze me aan om met Desiree in contact te komen. De site van Happy2dee sprak me aan en ik voelde aan alles dat ik mezelf dit traject enorm gunde. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde ik meteen een gevoel van vertrouwen. Desiree heeft een liefdevolle, ontspannen uitstraling waardoor er veel ruimte komt om je verhaal te vertellen.
Ze vertelde me al vrij snel dat ik mag gaan zorgen voor de kindstukken in mij. Wauw!! dat was voor mij echt een openbaring want de gevoelens die ik voel en ervaar kwamen voort uit kindstukken van mij die niet geheeld zijn en de overtuigingen die je als kind meekrijgt in het leven. 
Daarnaast durft ze ook confronterende vragen te stellen die je echt een stukje dieper naar je eigen essentie brengen. Elke sessie was voor mij een nieuwe ontdekking naar mezelf ‘Ik Ben’. Tijdens de visualisatie voelde ik mijn lichaam reageren en kwamen de antwoorden op de vragen die Desiree stelde vanzelf in me op. Daar heb ik me elke keer weer over verwonderd. Ik had van tevoren nooit gedacht dat ik op mijn keelchakra zou uitkomen.

Intuïtief weet je welke weg je mag bewandelen het gaat erom of je bewust luistert naar de antwoorden die je krijgt. Desiree heeft me daar enorm bij geholpen om bewustwording te creëren in mijn eigen handelen en wat mijn aandeel daarin is. Op meerdere gebieden in mijn leven is daardoor veel meer vertrouwen ontstaan omdat ik mezelf dat vertrouwen heb durven terug geven.
‘Ik Ben’.

Michelle