Online training – Zelfliefde

Ik geef vanaf nu prioriteit aan Zelfliefde

Leven vanuit Zelfliefde is voor mij de basis van een gelukkig leven. Daarvoor is het belangrijk dat je verbinding gaat maken met wie jij in wezen bent: Wil je graag op jouw moment, op jouw plek een stap maken in meer Zelfliefde, dan heb je de mogelijkheid om mijn online training te volgen. Hierin krijg je vier weken lang een online les die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt en zijn er twee momenten waarbij ik je begeleid om een extra verdieping te maken in je proces. Dit maakt dat de online training toch op maat is en haal jij er persoonlijk het meeste rendement uit!

Tijdens deze training ga ik je begeleiden naar je onderbewustzijn via visualisaties en oefeningen. Je gaat contact maken met wie jij in wezen bent en waar jij blij van wordt. Je leert wanneer en waardoor je dit fijne gevoel bent kwijt geraakt. Dat het meestal gebaseerd is op overtuigingen en verwachtingen van anderen. En dat je dit mag loslaten. Je krijgt handvatten hoe je dit in het dagelijkse leven anders kunt gaan doen, zodat er ook echt iets verandert, 

Je leert om trouw te zijn aan jezelf op een liefdevolle manier!

Ik luister naar de fluistering van mijn ziel en leef mijn hartsverlangen

Wie ben ik?

Desirée wordt ook wel de expert in Zelfliefde genoemd.

Zij heeft al haar eigen innerlijke kinderen leren kennen en omarmen. Hierdoor kon zij overtuigingen en verwachtingen van anderen steeds meer loslaten, haar innerlijke stem weer horen, helderheid krijgen over haar missie in dit leven en deze nu volgen.

Zij is op een missie.

‘Luister naar de stem van je hart en leef je zielsverlangen’

Joke

Ik vond het fijn om naar te luisteren. Door de oefeningen en vragen die jij stelde kreeg ik het antwoord van binnenuit. Iets waar ik in therapie niet verder mee kwam.

Het heeft mij ontzettend geholpen.

 

Online training

Inhoud online training

I

Vier weken lang een online les

Met elke les een door mij ingesproken visualisatie. Hierbij krijg je oefeningen, tips en informatie om het kind in jou te helen en de inzichten ook daadwerkelijk te verinnerlijken.

I

In week 3, na 2 online lessen, een individuele sessie van 1,5 uur met mij via Zoom of bij mij op locatie in Amsterdam

I

In week 6, na alle 4 de lessen gevolgd te hebben een individuele sessie van 1,5 uur

Tijdens deze sessie ga je contact maken met de familielijnen van je ouders en zicht krijgt op de thema’s in hun leven. Als kind ga je het lot van je (voor) ouders dragen en belemmerd dit jou om te leven zoals jij wilt. Je ontdekt hoe het leven van je (voor) ouders doorwerkt in jouw leven nu en gaat dit patroon doorbreken, zodat je in vrijheid je eigen pad kunt lopen.

Bonussen

R

Een werkboek waarin ik alle inzichten, oefeningen en tips vanaf dag 1 kan noteren

Gratis toegang tot:

R

Drie meditaties die door Desirée zijn ingesproken:

R

Het Gouden licht in jou

R

Dankbaarheid voor je lichaam

R

Je schaduwkant omarmen

R

De masterclass Zelfliefde die Desirée heeft ingesproken inclusief visualisatie en het vergevingsritueel Ho’oponopono 

Ik betaal voor dit hele pakket (inclusief twee individuele sessies van €150,00 per sessie)

nu €375 incl. BTW