Vandaag vieren we de “Dag Buiten De Tijd”

25 juli is de dag in de Mayakalender waar we de overstap maken naar het nieuwe zonnejaar.

Op deze dag wordt het oude losgelaten, de intentie gezet voor het nieuwe en vieren we met elkaar het leven.

Een dag om stil te staan bij het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat alles één is. Over de hele wereld wordt deze dag gevierd.

Het is een dag van heling, vergeving, verzoening en van daaruit wordt weer de verbinding met de aarde en elkaar gemaakt. Je kunt vandaag eens stil staan in hoeverre je jezelf nog iets te vergeven hebt en of je verbonden bent met je eigen kracht.

De energie van dit moment geeft de mogelijkheid om ons individuele en gemeenschappelijke bewustzijn te laten groeien.

 Om 13:20 uur wordt er over de hele wereld een regenboogbrugmeditatie gedaan die zorgt voor een golf van liefde. Visualiseer de zevenkleurige regenboog om de aarde heen en voel dat we daarbinnen allemaal met elkaar zijn verbonden. 

De regenboog die staat voor Vrede en Verdraagzaamheid en dat ieder van ons er mag zijn in zijn of haar eigen kleur.

En ik noem specifiek de zeven kleuren, omdat we nu worden overspoelt door een zeskleurige regenboog, die volgens mij een ander verhaal vertelt dat niet bij mij past.

 Op 26 juli op het moment dat de Zon samen met de ster Sirius opkomt in het Oosten start het nieuwe Maya zonnejaar. Dit jaar is dat in de Witte Tovenaar energie van het Witte Hond pad en bepaald hiermee het thema voor dit Maya jaar.

De energie van de Witte Tovenaar helpt je om het antwoord in jezelf te vinden, te luisteren naar de stem van je hart. Best belangrijk dus in deze chaotische periode waarin we leven en waar er zoveel informatie op ons afkomt. Er worden zoveel waarheden gedeeld en waar kies je voor, wie volg je..

Het antwoord is; je hart!
Luister naar de stem van je hart.

En als je het even niet meer weet vraag dan wat de liefde zou doen.

De komende jaren staan in het teken van verbinden; mensen, ideeën, hemel en aarde. En daar zijn bruggenbouwers voor nodig, jij en ik die het anders gaan doen. Die het oude durven los te laten en de brug over willen gaan naar nieuw. Ook al weet je nog niet precies wat daar is, toch ga je vanuit een grenzeloos vertrouwen.

Focus je op dat wat je wilt laten opbloeien en geloof er heilig in! Op die manier trek je het naar je toe en ervaar je de magie van de Tovenaar

Durf ook eerlijk te zijn naar jezelf en ga echt voelen of je het juiste aan het doen bent op dit moment. Of je loyaal bent aan jezelf en je talenten aan het inzetten bent voor het grotere geheel. Het kan heel goed zijn dat je nog belemmeringen voelt om helemaal voor je zielsmissie te gaan.

Geef op zo’n moment aandacht in het kind in jou en voel wat het nodig heeft om vol vertrouwen te leven. Wat zou je volgende stap zijn als je durft los te laten en je eigen potentieel gaat leven? Zet je speelse onbevangen kind aan het stuur en laat je eens verrassen door jezelf. Hoe leuk is dat.

Magisch toch dat dat allemaal kan!

Wat de wereld nu nodig heeft, is mensen die vanuit Zelfliefde leven. Mensen die autonoom zijn;

* onafhankelijk hun eigen stroom van licht en liefde volgen,

* onafhankelijk van de mening van anderen hun hart volgen.

Voel in jezelf wat jou mogelijk nog belemmerd hierin en ik nodig je uit om hier actief mee aan het werk te gaan de komende tijd.

Welke overtuiging, ervaring of verwachting houd jou nog tegen om helemaal je eigen plek in dit leven in te nemen. Gebruik deze periode om het niet langer buiten jezelf te zoeken, maar om het IN jezelf te zoeken.

En weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken, dan begeleid ik je hier graag bij. In je onderbewustzijn liggen al je antwoorden en maak je weer verbinding met wie jij in wezen bent!

De Happy Cacao Delight is een wonderschone sessie die je hier op een liefdevolle manier naar toe kan brengen.

 Ik wens je een betoverend nieuw zonnejaar!
Desirée

#happy2dee #zelfliefde #selflove #love #liefde #innerlijkkind #innerchild #zelfhelendvermogen #zelfheling #heling #healing #bewustzijnsontwikkeling #awareness #universeelverbonden #alltogether #mayakalender #dagbuitendetijd #happycacaodelight