Coaching

Begeleiding aan jou op weg naar Zelfliefde

Leven vanuit Zelfliefde is voor mij de basis van een gelukkig leven.
Daarvoor is het belangrijk dat je verbinding gaat maken met wie jij in wezen bent:

Wat was je van plan toen je naar de aarde kwam?

Welke ervaringen wil je opdoen en wat kom je de wereld brengen?

Als je dit zo leest, denk je misschien in eerste instantie dat je hier geen idee over hebt en dat dat wel hele grote levensvragen zijn. Dat klopt. En uit ervaring weet ik hoe helpend het is om je bewust te zijn waarom dingen in je leven gebeuren, welke lessen je mag leren en of je op je eigen pad zit.

In de begeleiding die ik je geef, krijg je verbinding met het onbevangen speelse kind in jou dat vol vertrouwen de magie van het leven ervaart.
Door ervaringen in je leven ben je je als kind vaak gaan aanpassen om liefde te krijgen, gezien te worden en veilig te zijn. Liefde, veiligheid en erkenning zijn belangrijk voor een kind om zich op een gezonde manier te ontwikkelen. Als je dit in je kindertijd (deels) gemist hebt, leer je bij mij hoe je dit als volwassene alsnog aan jezelf kunt geven om het kind in jou te helen.

I

Zo word je onafhankelijk van de ander en kun je vanuit vrije wil je leven op jouw manier vorm geven.

I

Je gaat ervaren dat het kind in jou dat zich vrij voelt om te doen wat het wil en zich te laten verwonderen door het leven steeds vaker de regie neemt.

I

Je durft jezelf te laten zien

I

Je voelt niet langer de angst om verlaten te worden

Je ontdekt ….

R

Waar jij blij van wordt

R

Wat jou energie geeft

R

En wat je van plan was om in dit leven te gaan doen

Neem nu het besluit om de regie over je eigen leven te nemen en kies voor een pakket vol Zelfliefde!

LIVE YOUR LIFE YOUR SOUL INTENDED TO DO

Wie ben ik?

Desirée wordt ook wel de expert in Zelfliefde genoemd.

Zij heeft al haar eigen innerlijke kinderen leren kennen en omarmen. Hierdoor kon zij overtuigingen en verwachtingen van anderen steeds meer loslaten, haar innerlijke stem weer horen, helderheid krijgen over haar missie in dit leven en deze nu volgen.

Zij is op een missie.

‘Luister naar de stem van je hart en leef je zielsverlangen’

Hoe werk ik?

Tijdens de 1 op 1 sessies laat ik je o.a. door visualisaties weer verbinding maken met wat jij in wezen wilt. Ik laat je contact maken met je onderbewustzijn en gebruik mijn talent van helder horen en voelen om de juiste vragen aan je te stellen. Hierdoor krijg je inzicht waar je jezelf bent kwijtgeraakt, waar je onvoldoende naar jezelf geluisterd hebt en over je grenzen bent gegaan. Je maakt contact met het kind in jou die zich onveilig, niet gezien of geliefd voelde. Als kind heb je onvoorwaardelijke liefde en erkenning nodig. Op het moment dat je dit niet voelde, ben je je gaan aanpassen en raakte je verwijderd van wie jij werkelijk bent.

Door contact te maken met die momenten in je kindertijd dat je dit bent gaan doen, word je bewust op welke manier je bent gaan OVERleven. Aandacht geven aan het kind in jou en het volledig gaan erkennen en liefde voor gaan voelen, maakt dat je in je eigen levensstroom komt en weer gaat LEVEN!

Alle kinderen in jou ga je als een goede moeder aandacht geven, je gaat ze omarmen ook als je een deel liever in de schaduw houdt. Acceptatie van alles in jou; zowel je schaduwkanten als lichte zijden maakt wie jij bent en zorgt er voor dat je vanuit Zelfliefde leeft!

Aniek

Desirée heeft mij geholpen weer de regie over mijn eigen leven te krijgen. Door middel van haar visualisaties en haar manier van werken heb ik naar binnen durven te gaan en geleerd hoe ik in mijn kracht kan staan. Het heeft mij geholpen van mezelf te houden, met als prachtig resultaat ook weer van een ander in een hele gelukkige relatie te kunnen houden. Wanneer ik weer even vast loop, zoek ik Desirée op om door middel van haar technieken weer even met een andere blik naar mijn twijfels, onzekerheden of gedachten te kijken. Ik kom dan altijd opgelucht weer thuis en kan weer door met alles wat ik heb geleerd. Ieder bezoek aan Desirée is voor mij een feestje. Ik zie haar als mijn leermeester, waar ik het liefst mijn hele gelukkige leven nog een beroep op mag doen.

Carlijn

Dank je wel voor onze fijne ontmoeting. Grappig dat ik een verwachting had van de kalender, maar dat we daar uiteindelijk niets mee gedaan hebben. Mooi dat je aanvoelde wat ik nodig had en feilloos aansloot op hetgeen zich aandiende.
Een waardevolle ontmoeting. Doordat ik me op mijn gemak voelde en veilig, durfde ik me meteen kwetsbaar op te stellen en kon ik tot de kern komen. Een waardevolle kwaliteit, om iemand zo op haar gemak te laten voelen.
Ook ontzettend attent dat je aan het einde van de middag nog een app'je stuurde om te vragen hoe het met me ging. Dat waardeer ik enorm! Dank je wel voor je zachtheid en warmte.

Astrid

Via een hele warme aanbeveling vanuit Aniek kwam ik in contact met Desirée. Vanaf het moment dat we elkaar spraken had ik een ontzettend fijn gevoel bij haar.

Na onze kennismakingssessie heb ik direct besloten om bij haar een traject te volgen. 2020 was voor mij echt een jaar dat in teken stond voor zelfontwikkeling, terug naar mijn basis en naar Zelfliefde.

Ik heb de online sessies, zelf woon ik in Brabant, als heel fijn ervaren. Had echt het gevoel of ik alles tegen haar kon zeggen dat voelde heel fijn, veilig en vertrouwd. Desiree heeft mij ontzettend veel gegeven. Door haar ben ik echt een ander persoon geworden, de échte Astrid en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ons traject is inmiddels afgelopen maar ik blijf zeker voor follow-up sessies komen!

Joke

Ik vond het fijn om naar te luisteren. Door de oefeningen en vragen die jij stelde kreeg ik het antwoord van binnenuit. Iets waar ik in therapie niet verder mee kwam.

Het heeft mij ontzettend geholpen.

Coaching traject

Bestaande uit acht individuele sessies waarbij je op diepere lagen verbinding krijgt met je onderbewustzijn en je inzicht krijgt waarom de dingen in je leven nu niet altijd lopen zoals je zou willen. 
Naast het contact dat je gaat ervaren met het onbevangen, speelse kind in jou die precies wist wat het van plan is in dit leven, krijg je ook inzichten en antwoorden vanuit je familielijnen. 
Wat ben jij in dit leven nog aan het uitwerken, wat je via je je ouders en voorouders hebt doorgekregen.
En wat kun je hiervan loslaten zodat jij je eigen pad gaat lopen! 

Bonussen

R

Een werkboek boordevol oefeningen & tips,  waarin je alle inzichten die je uit de sessies krijgt kunt noteren. 

Gratis toegang tot:

R

Drie meditaties die door mij zijn ingesproken:

R

Het Gouden licht in jou

R

Dankbaarheid voor je lichaam

R

Je schaduwkant omarmen

Dit traject is inclusief de bonussen en vraagt van jou een investering van € 745,-
We plannen de sessies in overleg met elkaar in een periode van max. 12 weken.