Op zondag 28 augustus 2022 organiseer ik samen met Claudia en Hiske een dag speciaal voor jou. Een dag om stil te staan bij dat wat jij in wezen wilt.

Wat zijn je wensen en verlangens?

Heb je hier nog verbinding mee of neemt de waan van de dag het van je over. Eerst de kinderen, je werk, je ouders, je partner en dan….

… kom je opeens tot stilstand.

Door een burn-out, door een ingrijpend verlies of zoals bij mij een onverwerkt trauma dat er voor zorgde dat ik stil ging staan bij mezelf.

Hoe ik tot stilstand kwam lees je bij ‘mijn verhaal’. Het werd mij tijdens het proces dat ik doormaakte helemaal helder waar ik me was gaan aanpassen, waar ik mijn eigen verlangens met het grootste gemak naar de achtergrond had geschoven en ik mezelf dus enorm in de steek had gelaten.

Deze inzichten hebben mij geholpen om alle laagjes af te gaan pellen en weer contact te krijgen met mijn diepste wensen en verlangens.

Ik ging weer vanuit Zelfliefde leven en creëerde het leven waar ik naar verlangde.

Hiervoor heb ik ook dierbaren, werk, huis & haard los moeten laten.

Maar al die ‘ zekerheden’ konden mij niet weerhouden om mijn hartsverlangen ook daadwerkelijk te gaan leven.

Vanuit een grenzeloos oervertrouwen dat in mij los kwam, toen ik besloot alleen nog loyaal aan mezelf te blijven, nam ik de juiste stappen.

Soms vervuld met angst, soms vol van verdriet en toch geen moment spijt, omdat ik voel dat ik leef vanuit mijn eigen kracht en me vrij voel!

Dat wens ik jou ook toe; een leven in vrijheid, los van alle verwachtingen die de ander van je heeft.

En daar gaan we deze dag mee aan de slag.

* je krijgt inzicht in je diepste verlangens en wensen

*  je weet wat je belemmert om hier naar te luisteren

*  je ziet wat jij allemaal aan talenten en kwaliteiten in je hebt om het nu wel te gaan doen

* je bent weer verbonden met je kracht en  voelt dat je vrij bent om te leven wie jij in wezen bent!

Voel je een dat deze dag ook voor jou is, reserveer dan je ticket via happy2dee/product/vrouw-zijn/

Ademcoaching met Hiske

Je ademhaling is de brug tussen lichaam en geest. Met Hiske maak je, door je manier van ademen, diep contact met jezelf. Met ademwerk kun je ruimte creëren om op fysiek, mentaal en emotioneel vlak heling te vinden. In de Oosterse filosofieën als yoga, is men zich al eeuwenlang bewust van het belang en de kracht van onze ademhaling.

Leven in het NU met Claudia

Tijdens een mooi gesprek gaan we aan de slag met hoe je je leven kunt vereenvoudigen. Leren wat jouw eigenlijke waarden zijn in het leven. Bewust worden van jouw gedachten die soms met je op de loop gaan. Ontdekken en waarderen wat de werkelijk belangrijke dingen zijn in het leven.

Visualisatie en meditatie met mij

Door visualisaties en meditatie maak je weer verbinding met wie jij in wezen bent. Je maakt weer contact met je binnenwereld en ervaart waar je jezelf bent kwijtgeraakt, waar je onvoldoende naar jezelf geluisterd hebt en over je grenzen bent gegaan. In verbinding met je onderbewustzijn word je duidelijk wat jij nodig hebt om in vrijheid en vanuit Zelfliefde te leven.