Ik vind het zelf altijd inspirerend om op 31 december terug te blikken op het afgelopen jaar en mijn intentie te zetten voor het nieuwe jaar in de energie met het bijbehorende thema van de Mayakalender.

 

En ik zie dat het jaar 2022 ons een mooie verdieping gaat geven op weg naar meer Zelfliefde!

Op 1 januari leven we volgens de Mayakalender in de energie van de Blauwe Nacht op dag 6 van het Witte Spiegelpad, dat op 27 december start. Daarom leek het me leuk om je ruim van tevoren al de nodige informatie te geven, zodat je van 2022 echt jouw jaar kunt maken!  Want al ben je helemaal niet bekend met deze kalender, toch kun je met het thema voor het nieuwe jaar aan de slag.

 

De energie van de Witte Spiegel die ons vanaf 27 december 2021 t/m 8 januari 2022 ondersteunt gaat over reflectie, waarbij je de buitenwereld als een hele goede spiegel voor je binnenwereld kunt gebruiken. Wat gebeurt er om jou heen en waarin word je geraakt door de ander? Ben je je er van bewust dat het iets in jou raakt van vroeger? Een ervaring of gebeurtenis die je als kind meemaakte en niet goed verwerkt hebt, je vermoedelijk bent gaan aanpassen en waar de ander jou nu in raakt. Zodat je de kans hebt om het kind in jou nu alle ruimte te gaan geven; het te erkennen in zijn of haar behoeftes en helemaal in het licht te gaan zetten, zodat je loyaal bent en blijft aan jezelf 💖

De energie van de Blauwe Nacht helpt je daar perfect bij het komende jaar. Het is de energie die je uitnodigt om bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met je eigen wijsheid. Juist nu het er in de buitenwereld soms chaotisch aan toe kan gaan, is het heerlijk om in jezelf te keren. Hier is het stil, hier heb je verbinding met je dromen en je verlangens.

Maak het onbevangen, speelse kind in je wakker die weet wat het wil en in vreugde zijn of haar eigen pad loopt en de magie van het leven ervaart. Die alert is op de signalen of tekens die het krijgt onderweg en meegaat in de stroom. En die met gemak een andere kant opgaat, als opeens blijkt dat dat beter voelt. Het kind in jou die zich nog niet laat beïnvloeden door de emoties, verwachtingen of behoeften van de ander, maar gretig en vol liefde voor zichzelf de eigen levensstroom volgt.
Kijk of je, juist in deze periode, waarin allerlei energie portalen opengaan die helpen je bewustzijn te vergroten, of je zicht kunt krijgen op je zielsverlangen. Wat was je van plan om op aarde te gaan doen. Al ben je door de sluier der vergetelheid gegaan, iets in jou weet het nog steeds. Uit ervaring weet ik dat er soms heel wat lagen afgepeld moeten worden, die zowel in dit leven als in vorige levens ontstaan zijn. Maar wat vind ik het ongelofelijk waardevol dat ik dit proces ben aan gegaan en helder heb wat mijn zielsverlangen is.
Ik geloof er in dat alles wat je meemaakt in dit leven een vervolg is op de levens die je eerder had en als doel heeft om te ervaren dat je ook in het aardse leven net als in je zielenbestaan alleen maar licht en liefde bent .✨💕