We zijn in de laatste golf van de Tzolkinkalender beland.  Van 6 t/m 18 mei 2022 zitten we in het pad van de Gele Ster op weg naar de Gele Zon☀️

De Gele Ster wijst je de weg en geeft helderheid over je plek in dit leven.

De Gele Ster brengt harmonie, want als we allemaal op onze eigen plek staan en dat doen wat we van plan zijn in het leven, dan kunnen we ons met elkaar verbinden.

Als je geen helderheid hebt over dat wat je wilt gaan doen en verzuimt om al je potentieel te gebruiken, dan ontstaat er chaos.

We zien dit nu in de wereld om ons heen en voor mij is de enige oplossing om uit deze chaos te komen; bij jezelf naar binnen gaan!

Al je kwaliteiten, talenten en schaduwstukken aankijken en steeds opnieuw voelen in jou wat je werkelijk wilt doen in dit leven 💖

En vooral erkennen dat je autonoom en vrij bent!

Dat is zo’n waardevolle bewustwording in mezelf de afgelopen twee jaar.

Ik was gewend om te denken dat de ander het weet, het beste met mij voor heeft en ik in veel gevallen alleen maar hoefde te volgen.

Toen langzaam aan duidelijk werd dat veel waarin ik geloofde een illusie was, ging ik ook door diepe angsten en teleurstellingen heen.

En wat heeft het mij veel opgeleverd 💝
Ik voel me zoveel vrijer en krachtiger 💃🏼

Doordat ik alles wat mij verteld werd ben gaan onderzoeken, er zelf over na ging denken en van daaruit m’n keuzes maakte, ben ik zoveel autonomer geworden. En wat een vrijheid geeft dat!

Ik dacht niet alleen na over de nieuwe regels die we nu opgelegd kregen, maar ook over eerder verzonnen regels.

Zo reed ik op de fiets over een heel groot, ruim plein bij mij in de buurt. Aan de ene kant liepen een paar mensen en verder was het wel 3 meter breed helemaal vrij. Niemand had last van mijn gefiets, we hadden allemaal genoeg ruimte. Mijn vriend attendeerde mij er op dat ik hier niet mocht fietsen en toen ik hem mijn motivatie gaf, zag hij ook in dat het eigenlijk onzin is.

Regels die je belemmeren om als een vrij mens te leven en geen groter doel dienen, kunnen wat mij betreft meteen over boord!

Ik ben mij zoveel bewuster geworden en denk zelf na over dat wat er bedacht is en ik weet dat ik zelf mag beslissen of ik er aan mee doe.

En dat betekent niet dat ik geen rekening houd met de ander.

Als Blauwe Adelaar, kijkend naar het grotere geheel, weet ik dat het er juist om gaat dat alles waar we voor kiezen niet ten koste mag gaan van de ander.

Wij lekker goedkoop vliegen en het bagagepersoneel uren op hun knieën tegen een hongerloontje om jou en mijn koffer mee te krijgen; het kan niet meer!

Alles wat voor ons eigen gewin is maar ten koste gaat van de ander, gaat de komende jaren verdwijnen. En dat gaat niet van de één op andere dag, maar ik geloof echt dat als we vanaf nu ons innerlijk werk doen en vanuit het besef gaan leven dat we allemaal Licht en Liefde zijn en van daaruit ook het liefste met elkaar verbinden, het echt heel snel kan gaan.

We sluiten deze Gele Ster golf af in de energie van de Gele Zon.

De zon die op ieder van ons schijnt en zich niet afvraagt of jij het wel waard bent. De zon geeft haar licht en warmte zonder oordeel aan iedereen.

Warm je de komende week heerlijk op in deze ☀️.

Als we als een ster ons Licht laten schijnen en als de zon onze warmte en Liefde verspreiden dan creëren we met elkaar het paradijs op aarde!

I wish 🙏🏻🙏🏽
Desirée✨💕

Via mijn website kun je een masterclass Zelfliefde inclusief een visualisatie downloaden of de ingesproken meditatie waarin je je weer verbindt met je eigen kracht en voelt wat je potentieel is.