Op weg naar meer Zelfliefde 💖
En nu met een heerlijke lentekorting van 25%

Volgens de Mayakalender leven we vandaag in de energie van de Gele Zon ☀️. De zon die haar warmte op ieder van ons schijnt, ongeacht wat je doet in het leven.

Zij laat oordeelloos haar licht schijnen.
Hoe is dat voor jou op dit moment?
Ben jij zonder oordeel over jezelf en kun je het kind in jou 🤸🏼‍♀️vol liefde omarmen, ongeacht wat ze wel of niet in het leven heeft gedaan.

Wat ik in de sessies die ik geef, steeds weer ervaar is dat we in wezen oordeelloos zijn. Dat kan ook niet anders, als je verbonden bent met je eigen licht en ervaart dat je alleen maar liefde bent.

Het oordeel over jezelf ontstaat in mijn beleving, door de reactie van de ander op iets wat jij gedaan hebt. Zelf ben je in de veronderstelling dat je het juiste doet, totdat….

Zo ook met Ellis

✨Tijdens een geleide visualisatie kwam het meisje van 9 jaar bij haar naar boven. Ellis deed het heel goed op school, ze was de beste van de klas, werd vaak overgeslagen door de meester, omdat ze het toch wel wist en kreeg dus nauwelijks aandacht. Ook thuis vroeg haar jongste zusje de aandacht met haar gedrag en werd Ellis nauwelijks gezien. Tijdens de visualisatie komt Ellis bij de herinnering dat zij in bed ligt te wachten totdat haar moeder thuiskomt. Er is een oudergesprek op school en Ellis verwacht dat moeder lovende berichten over haar hoort van de meester. Hoe goed ze haar best doet in de klas en zulke goede cijfers haalt. Ellis verheugt zich! Moeder komt naar boven, komt op de rand van haar bed zitten en Ellis vraagt; ‘ en, en, wat zei de meester?’ Nou, zegt moeder, dat in het land der blinden eenoog koning is. Huh? En moeder legt uit aan Ellis: jij steekt er wel boven uit in de klas, maar dat komt eigenlijk omdat de andere wel een heel laag niveau hebben. De teleurstelling overspoelt Ellis op dat moment. Ze is dus helemaal niet goed of bijzonder. Moeder merkt Ellis niet op en laat haar verdrietig achter.

En precies dit meisje van 9, die zich zo eenzaam en verdrietig voelt, zit in het volwassen leven van Ellis zo vaak aan het stuur dat het haar verlamt. Ze doet diverse studies, is slim maar altijd zit de overtuiging op de achtergrond dat ze niets bijzonders is, dat ze niets kan, dat een ander haar minder vindt of het beter kan. Op 9 jarige leeftijd verloor Ellis een deel van haar kracht. Want in het huidige leven is zij echt wel een krachtige vrouw, laat ze zich niet zo maar omver blazen. Maar altijd zit daar ook het meisje van 9 die denkt dat ze het niet kan en het oordeel van de ander voelt.

Ik geef haar oefeningen hoe ze nu als een goede moeder voor de 9 jarige Ellis kan zorgen, haar geeft wat zij toen nodig had, zodat er heling plaats vindt.

Zo kan zij weer contact krijgen met wie zij in wezen is. Een krachtig, prachtig, liefdevol wezen die alles kan bereiken in de wereld wat zij wenst💖.

 

Ook jij en ik hebben zulk soort ervaringen in ons leven opgedaan.
Momenten waarbij je het oordeel van de ander voelde en je dit als waarheid bent gaan aannemen.
Een waarheid die zo diep in je cellen is gaan nestelen, dat jet het je helemaal eigen hebt gemaakt. Terwijl het in wezen helemaal niet van jou is!

Het zorgt er voor dat je jezelf klein houdt en afhankelijk bent van de goedkeuring van de ander.
Word je hier bewust van en pak je kracht die je hebt weggeven weer terug.
Ga op je eigen plek in dit leven staan en laat je licht schijnen.

Dat is wat de wereld nu nodig heeft!

Als we met elkaar verbinden vanuit het onbevangen, speelse kind in ons die zonder oordeel of vooroordeel is, creëren we met elkaar het paradijs op aarde.
I wish🙏🙏🏻🙏🏾

 

Voel je dat er in jou ook nog heling nodig is om vanuit Zelfliefde te leven en wil je van mij begeleiding hierbij, maak dan gebruik van de 25% lentekorting die deze week geldt.

Ja ik boek nu een (online) sessie en pak meteen de korting mee
https://happy2dee.nl/product/het-kind-in-jou-online-sessie/

Of voel je dat je meteen voor het traject wilt gaan, waarbij je in 8 sessies naast het kijken naar je kindervaringen je ook bewust wordt van de invloed van je ouders en voorouders op je leven nu. 
Ook hier is op de al gereduceerde prijs de lentekorting van toepassing.
https://happy2dee.nl/coaching/

Geniet vandaag van de zon en laat je hart jubelen!

Liefs Desirée