De afgelopen 13 dagen ondersteunde de energie van de Witte Hond je om trouw te zijn aan jezelf en vanuit Zelfliefde je eigen waarheid te spreken.

Om verbinding te houden met je hartsverlangen💕 en de stem van je ziel te horen💫 is het nodig om regelmatig in jezelf te keren.

De energie van de Blauwe Nachtgolf waar we vandaag in beland zijn en die duurt t/m 14 maart 2022 helpt je hierbij.

Deze energie ondersteunt je om verbinding te maken met je innerlijke wijsheid. Dit doe je door regelmatig de stilte in jezelf op te zoeken en contact te maken met de heilige ruimte in jou. Daar waar je dromen zich afspelen in een wereld waar alles mogelijk is.

Als je afdaalt in je binnenwereld ervaar je vaak dat je alles durft en kunt. Je weet helemaal wat je wilt en hoe je het gaat doen, totdat je terugkeert in de realiteit en je je laat weerhouden door gedachten dat het niet kan.

Gedachten van jezelf of van de ander.

De ander die het spannend vindt wat jij wilt gaan doen en denkt dat het niet kan. Of de ander die door jou gespiegeld wordt en diep van binnen weet dat het klopt wat jij wilt, maar dan zelf ook tot actie geroepen wordt en dit niet durft.

En juist de energie van de Blauwe Nacht maakt het onbevangen kind in je wakker die de dromen achterna gaat en zich niet laat tegenhouden door gedachten en overtuigingen.

We leven in een tijd die van ons vraagt om een eigen visie te ontwikkelen, om nieuwe manieren te bedenken voor een betere wereld. Dat kan alleen ontstaan als je denkt vanuit mogelijkheden en je niet laat weerhouden door allerlei oude overtuigingen en belemmeringen van jezelf of de ander.

Wees nieuwsgierig en ontdek deze periode hoe uniek je bent en welke kwaliteiten en talenten je allemaal in je hebt om je dromen waar te maken.

Neem ook af en toe afstand en vlieg als een adelaar hoog in de lucht.  Je hebt dan overzicht over het grotere geheel; je ziet waar je staat en waar je naar toe wilt. Met je dromen voor ogen zie je wat je volgende stap is en ontdek je wat er allemaal mogelijk is.

Ver-innerlijk het plan helemaal in jezelf, maak het je helemaal eigen.

Het kan ook helpen om alvast de eerste stap te zetten, zonder dat je het deelt met de ander. Zodat je zelf ervaart hoe het uitpakt, hoe succesvol je idee is. Je lichaam geeft je een signaal of het klopt, het enthousiasme borrelt omhoog en je voelt aan alles dat je op de juiste weg zit.

Ondanks mogelijke obstakels of bedenkingen, laat je je niet van de wijs brengen en ga je door, omdat alles in jou zegt dat dit nu de weg is!

De affirmatie van vandaag

Ik volg mijn innerlijke wijsheid en maak mijn dromen waar

✨💕Desirée