Vandaag start de 13-daagse golf van de Blauwe Hand. Dit is de energie van de helende kracht die in jezelf besloten ligt💫

De hand die voelt, maakt, pakt, ontvangt en geeft. De hand die je naar de ander kunt uitsteken om te helpen, te masseren, warm te wrijven 🙏🏻🙏🏽

Hoe is de balans voor jou qua geven en ontvangen?

Geef je dat wat je werkelijk wilt geven? Onvoorwaardelijk, zonder iets terug te verwachten van de ander.

En is dat wat je krijgt wel werkelijk wat je wilt ontvangen? Is het je diepste wens, of pak je het aan om de ander niet teleur te stellen.

Durf je te ontvangen wat je ten diepste wenst, of kun je niet geloven dat het er ook voor jou is.

De balans tussen geven en ontvangen zegt iets over je eigenwaarde💖

Ben je het waard om je hartsverlangen te leven, om in vreugde en gemak te zijn, de stroom van het leven volgend?

De energie van de Blauwe Hand ondersteunt om de ervaringen uit je verleden, die je weerhouden om je hartsverlangen te leven, te gaan helen. En je bewust te worden of je wel leeft wie je in wezen bent. 

In de begeleiding die ik geef breng ik je naar je onderbewustzijn en krijg je weer verbinding met het speelse, onbevangen kind in jou die zich laat verwonderen en de magie van het leven ervaart. Tijdens de reis door het onderbewuste krijg je het blije kind in jou weer te zien en weet je wat je van plan bent om te gaan doen in dit leven.

Door de vragen die ik intuïtief stel tijdens je reis door je onderbewustzijn word je je ervan bewust waar je dit onbevangen kind uit het oog bent verloren. Waar je in de overleving bent gegaan.

✨ Zo begeleidde ik  Maria die mij vertelde  dat zij er helemaal niet van houdt om in het middelpunt te staan. Terwijl zij dit uitsprak, voelde ik iets anders en zag ik haar juist in de schijnwerpers staan. We startten de visualisatie en op een gegeven moment kwam zij bij een herinnering op de basisschool waar zij in eerste instantie de hoofdrol kreeg in een toneelstuk, maar de juf deze uiteindelijk aan een ander meisje gaf omdat dat meisje het graag wilde.

Maria voelde nu wat dit toen met haar deed, ze was boos op de juf omdat die het verkeerde besluit nam, ze voelde dat zij niet goed genoeg was en trok zichzelf terug. Niet alleen op dat moment, maar ook op andere momenten in haar leven.

Maria nam de overtuiging aan dat zij niet belangrijk genoeg was en iedereen maar over haar kon beslissen, het werd een waarheid voor haar.

Zij was zich niet bewust van deze ervaring, zij wist wel dat ze als kind veel huilde op school en het helemaal niet naar haar zin had.

Door tijdens een geleide visualisatie zo bij zichzelf naar binnen te gaan, kreeg zij verbinding met dit moment wat zo cruciaal is. Welke overtuigingen zij daar voor waar is gaan aannemen en haar behoeften en verlangens is gaan negeren. Zij is toch niet belangrijk, het draait om het geluk van de ander.

In het traject dat zij bij mij loopt, wordt ze zich bewust dat dit een rode lijn in haar leven is; zich wegcijferen voor het geluk van de ander. Waardoor ze op bepaalde momenten geen verbinding meer heeft met wat ze zelf wil.

Tijdens de visualisatie liet ik haar plaats nemen op het podium en liet zij de jongere Maria ten volle ervaren hoe fijn het is om in de schijnwerpers te staan en de hoofdrol te spelen. Zij genoot met volle teugen omdat zij het in wezen heerlijk vindt om in de spotlight te staan, maar door de pijnlijke ervaring uit haar kindertijd is ze dit gaan negeren. 

Ik leer haar hoe ze  kan herkennen wanneer dit gekwetste, aangepaste kind in haar de regie wil nemen en hoe ze voor dit meisje kan gaan zorgen, zodat ze kan helen. Heling zorgt er voor dat het onbevangen, speelse kind in haar weer ruimte krijgt en van daaruit kan Maria in haar leven nu in de schijnwerpers gaan staan en haar eigen plek in dit leven innemen ✨✨✨

Dit is een prachtig voorbeeld van de Blauwe Hand energie. Het zelfhelend vermogen in jezelf aanspreken om ervaringen uit je verleden te helen die jou weerhouden om daadwerkelijk vanuit je ware essentie te leven.

Pel alle lagen af die je hebt opgebouwd ter bescherming van pijn, verdriet en afwijzing, stap uit het slachtofferschap en drama, kies er voor om nu een stap naar het licht te zetten en voel je gedragen door het universum.

Laat de dankbaarheid voor dat wat je hebt door je heen stromen en open je handen om het beste voor jezelf te ontvangen. Van daaruit kun je het geven, aan de ander, aan het grotere geheel.

Als je net als Maria kiest voor een traject op weg naar Zelfliefde, dan kan ik je het volgende bieden:

  • aan het einde van het traject weet je wie je ‘in wezen’ bent
  • heb je inzicht waar je jezelf bent kwijtgeraakt en vanuit welke overtuigingen en verwachtingen van de ander je bent gaan leven
  • weet je wat je bent gaan dragen uit de familielijnen en ga je loslaten wat niet van jou is
  • en heb je verbinding met je hart-en zielsverlangen!

Ik wens je heling, transformatie en Zelfliefde
Desirée 💕