Vandaag is mijn galactische verjaardag en ben ik jarig volgens de Tzolkinkalender 🎊💃🏼✨

Anders dan onze Germaanse kalender, ben je volgens de Maya’s elke 260 dagen (9 maanden) jarig.

Ik ben geboren op KIN 175, de 175e dag van de kalender, op het zegel van de Blauwe Adelaar, toon 6 in het Witte Hond pad. De Witte Hond energie die je helpt om loyaal te zijn aan jezelf en vanuit Zelfliefde te leven.

De energie van de Blauwe Adelaar helpt je deze golf om in balans met je omgeving te blijven. Je regelt met deze energie wat je nodig hebt en dat doe je door afstand te nemen.

✨Hoog in de lucht zie ik het grotere plan en word ik mij bewust wat mijn bijdrage is aan een betere wereld✨

Laat je als een Adelaar mee voeren met de wind en ga op weg naar je eigen plek in het geheel. Ga op de rug van de Adelaar zitten en ervaar dat, al vliegt hij nog zo hoog, tot in detail met zijn scherpe ogen kan zien wat er nodig is en zo een eigen visie kan ontwikkelen; ziet wat er nodig is om de wereld met elkaar naar een hoger plan te tillen.

Het is de visionair in jou die zich er van bewust is dat het tijd is om nieuwe wegen te ontdekken om het met elkaar beter te krijgen. Niet te verlangen om terug te gaan naar het oude, maar juist deze periode gebruiken om te kijken hoe het beter kan.

Je bij alles afvragen of een ander, zowel mens, dier en natuur, moet lijden door de keuze die jij maakt.

Het is de hoogste tijd om van de gebaande paden te durven gaan, je hart te volgen en weten dat je vanuit licht en liefde werkt aan een betere wereld. Jij op jouw plek, ik op die van mij zodat we met elkaar een nieuwe wereld creëren.

Precies dat is wat de Maya’s al voorspelden en waar we ons vanaf 2012 massaal bewust van zijn geworden omdat de energie aan het verhogen is. De Shumann resonantie gaat hoger en hoger, en helpt ons om oude energie uit ons systeem los te trillen en ruimte te maken voor nieuw. We hebben veel ervaringen, pijnlijke herinneringen uit ons verleden van dit leven en vorige levens doorleeft de afgelopen jaren en kunnen zo ruimte maken voor een nieuwe fase.

Uit het slachtofferschap in je authentieke leiderschap stappen. Regie nemen over je leven! Niet langer de massa volgen, maar bij alles wat er gebeurd, wat je om heen ziet, waar je voor kiest: luisteren naar de stem van je hart en de fluistering van je ziel. Dat is volgens mij ook hard nodig om de tweedeling die er nu in de maatschappij is tussen mensen die het anders willen doen en de mensen die vast willen houden aan het oude te dichten.

Het oordeel over de keuze van de ander los laten en zelf zo congruent mogelijk te leven. Jezelf steeds eerlijk (want dat vraagt het van ieder van ons, dat we super eerlijk zijn naar onszelf toe) afvragen of het klopt wat je doet. En ook durven luisteren naar de stemmetjes in jou en te onderzoeken of dit een oud stemmetje is vanuit schuldgevoel of een nieuw stemmetje vanuit een hoger bewustzijn.

Door zuiver en eerlijk vanuit je hart en ziel te leven, volg je je natuurlijke staat van licht en liefde. Vanuit Zelfliefde, voor jezelf en het grotere geheel.

Met elkaar op weg naar het paradijs op aarde 🌎 🐬🦋🌸☀️

Geniet van deze heerlijke dag en heb het goed!
✨💕Desirée