✨Vanuit een oervertrouwen dat het leven mij altijd opvangt, ga ik op weg
en ontdek zo nieuwe wegen om mijn zielsmissie te leven✨
Vandaag beginnen we aan een nieuwe ronde van de Tzolkinkalender.
Een kalender gebaseerd op de wijsheid van de Maya’s, die bestaat uit 260 dagen; 20 zonnezegels en 13 tonen. De 20 zonnezegels hebben allemaal een universeel thema. De 13 tonen geven de manier van creëren aan.
Een combinatie van zo’n zonnezegel en toon wordt een KIN genoemd. De kalender loopt dus van KIN 1 t/m KIN 260.
Je geboortedag is een landingsplek in deze kalender en zo heb je je eigen KIN waarde.
Uit deze KIN waarde kun je veel halen voor jezelf: het geeft je levensthema, missie en persoonlijkheid met je kwaliteiten en ontwikkelpunten in dit leven aan.
De Tzolkin is een proces van bewustwording; je bewust worden van de keuzes die je hebt in het leven.
Leef je je zonnezegels in het licht en is je leven in flow, of in de schaduwzijde en ervaar je dat je levensstroom blokkeert.
We starten op KIN 1 met de energie van de Rode Draak.
Dit is het eerste zegel in de Tzolkinkalender; vanuit hier is alles ontstaan.
In deze energie ben je direct verbonden met de Bron. Als je hier verbinding mee kunt maken, voel je dat alles wat je meemaakt in je leven precies goed is om te groeien.
Vanuit een oervertrouwen en innerlijk weten sta je open voor de uitdagingen die het universum je geeft en bewandel je moedig je levenspad.
Als je een neiging tot piekeren ervaart, onderzoek dan deze 13 dagen datgene in jou wat er voor zorgt dat je geen vertrouwen voelt. Wellicht is het nog gebaseerd op een ervaring van vroeger, toen je iets nodig had en het niet kreeg, omdat je niet gezien werd.
Gebruik de energie van de Rode Draak, de moeder in jou, om deze kinddelen te helen.
Besef dat ook jij een co-creator bent en net als ieder van ons een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld. Door jezelf te helen ga je je ware essentie leven – Licht en Liefde💖
Ik wens je een avontuurlijke Rode Draak golf!
Desirée ✨💕
☘️In de begeleiding die ik je geef, krijg je verbinding met het onbevangen speelse kind in jou dat vol vertrouwen de magie van het leven ervaart. Tijdens het traject ontdek je wat je ten diepste wenst in dit leven, wat je daar nu nog vanaf houdt en hoe dit kunt veranderen zodat je vanuit Licht en Liefde leeft! 💖
☘️Wil je weten wat je KIN is en met welke kwaliteiten jij je leven kunt creëren, bestel dan een astrologisch profiel inclusief online sessie via