Vandaag zijn we gestart in de energie van de Blauwe Adelaar.
Deze golf duurt t/m 5 mei 2022

✨Hoog in de lucht zie ik het grotere plan en word ik mij bewust wat mijn bijdrage is aan de Nieuwe Wereld✨

De Witte Wind inspireerde je de afgelopen 13 dagen om te ontdekken wat er door jou geleefd wil worden. En de Blauwe Adelaar helpt je de komende dagen om verder te gaan op dit pad.

Ga op de rug van de Adelaar zitten, sla je armen om zijn nek en laat je meevoeren hoger en hoger…. Voel de wind door je haren en de vrijheid om zo hoog te vliegen.

Hoe is het voor je als je vanuit deze positie naar beneden kijkt en je jezelf zo bezig ziet op aarde🌎. Ben je dan de juiste dingen aan het doen? Leef je je zielsverlangen, zoals dit zich de afgelopen golf in de Witte Wind aan je liet zien? Ben je op de juiste plek?

De Blauwe Adelaar heeft zulke scherpe ogen, ook van een afstand kan hij tot in detail zien wat er beneden hem gebeurd. De Blauwe Adelaar is de visionair in jou, die ziet dat er nieuwe dingen nodig zijn om de aarde naar een hoger plan te tillen.

Gebruik de energie de komende dagen om alles in je leven eens onder de loep te nemen. Geef aandacht aan je routines, dingen die je doet zonder er bij na te denken en vraag jezelf eens af of je het nog wel wilt.

Word je er blij van?
Is het je aandacht en tijd die je er insteekt wel waard?
Draagt het bij aan je hart- en/ zielsverlangen?
Brengt het je dichter bij je levensdoel?

Wees eerlijk en durf de stappen te gaan zetten die nodig zijn om wel helemaal je plek in te nemen.

En voel ook wat je nog weerhoudt. Welke oude ervaringen zorgen er voor dat je blokkeert..

Maak contact met het kind in jou die niet is gezien en hierom boos, gekwetst of verdrietig is en ga als een goede moeder voor jezelf zorgen, zodat het kan helen.

Ik zie vaak bij clienten (en ik herken het uit duizenden, omdat het jarenlang ook mijn overlevingsmechanisme was) dat het zorgen voor anderen een bestaansrecht geeft. Het kind in jou die zich afvroeg of er wel een plek was en daarom ging zorgen om er dan in ieder geval te mogen zijn. Word je er van bewust dat dit niet langer nodig is. Geef vanaf nu jezelf bestaansrecht en weet dat je helemaal goed bent zoals je bent.

Licht en Liefde 💖

Ik wens je een prachtige, krachtige vlucht de komende 13 dagen 🦅

✨💕Desirée