Vandaag vieren we de “Dag Buiten De Tijd” 💫

25 juli is de dag in de Mayakalender waar we de overstap maken naar het nieuwe zonnejaar.

Op deze dag wordt het oude losgelaten, de intentie gezet voor het nieuwe en vieren we met elkaar het leven.

Een dag om stil te staan bij het feit dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat alles één is. Over de hele wereld wordt deze dag gevierd.

Het is een dag van heling, vergeving, verzoening en van daaruit wordt weer de verbinding met de aarde en elkaar gemaakt. Je kunt vandaag eens stil staan in hoeverre je jezelf nog iets te vergeven hebt en of je verbonden bent met je eigen kracht.

De energie van dit moment geeft de mogelijkheid om ons individuele en gemeenschappelijke bewustzijn te laten groeien.

Om 13:20 uur wordt er ‬over de hele wereld een regenboogbrugmeditatie gedaan die zorgt voor een golf van liefde. Visualiseer de regenboog om de aarde heen en voel dat we daarbinnen allemaal met elkaar zijn verbonden. De regenboog die staat voor Vrede en Verdraagzaamheid. Dat ieder van ons er mag zijn in zijn of haar eigen kleur.

De viering van het nieuwe jaar begint in het hart!

‪Op 26 juli‬ op het moment dat de Zon samen met de ster Sirius opkomt in het Oosten start het nieuwe Maya zonnejaar. Dit jaar is dat in de Rode Maan energie van het Witte Wereldoverbrugger pad en bepaald hiermee het thema voor dit Maya jaar.

De energie van de Rode Maan helpt je om emoties en overtuigingen los te laten die niet van jou zijn, zodat je weer kunt voelen wat echt van jou is. Wat heb je in je kindertijd van je ouders aangenomen waardoor je niet meer leeft wat jij ten diepste wenst. 

Wat heb jij nu nodig om de brug over te steken en op weg te gaan naar het nieuwe. Naar het leven zoals het voor jou bedoeld is. Het leven dat je vanuit je zielsverlangen wilt ervaren.

En wat moet je dan achter je laten aan deze kant van de brug.
Welke overtuigingen en belemmeringen zorgen ervoor dat je nog niet volledig je eigen potentieel leeft. 

Tijdens de sessie breng ik je naar je onderbewustzijn en krijg je helderheid over je verlangens en wensen en geef ik je richting om dit ook daadwerkelijk te gaan leven. 

Begin vandaag nog aan je leven vol Zelfliefde. Je bent het waard!

✨💕 Desirée