Cursus – Schrijf je levensverhaal

Schrijf je levensverhaal en ontdek je werkelijke hartsverlangen en missie in je leven!

In 10 tot 12 weken ga je aan de hand van geleide meditaties, vragen en oefeningen die ik je geef je levensverhaal op papier zetten. Voor de eerste groepsbijeenkomst ga je al van start en schrijf je over de eerste 7 jaar van je leven.

Door te schrijven krijg je verbinding met het kind in jou die (ingrijpende) gebeurtenissen meemaakte en krijg je helderheid over hoe je hiermee omging. En vooral word je duidelijk waar je jezelf bent kwijtgeraakt door te willen voldoen aan verwachtingen en behoeften van anderen.

Je krijgt inzicht in de thema’s die spelen in je leven en welke overlevingsstrategie je hebt ingezet.

Wat heeft dit je opgeleverd en in hoeverre liet je jezelf in de steek?
Je krijgt haarscherp welke kwaliteiten en talenten je hebt!
Door de feedback van de andere deelnemers en mij word je je ervan bewust of je ten diepste je hartsverlangen leeft, of je leeft wie je in wezen bent!

Naast de levensfase die je beschrijft als kind, puber, volwassene, ga je ook kijken naar je rol die je hebt als dochter of zoon, de plek die je inneemt in je gezin, hoe je bent als partner, ouder, in je werk, alles komt voorbij.

Ook als je nu het idee hebt, dat je niet veel meer weet van vroeger, zul je merken dat alles nog in jou aanwezig is. De begeleiding die ik geef, helpt jou om je te verbinden met je binnenwereld en intuïtief te schrijven over je leven.

En …
Je kijkt niet alleen terug, maar zeker ook vooruit.
Al schrijvende krijg je zicht op dat wat jij wilt neerzetten in dit leven en ga je je creatiekracht op ‘aan’ zetten!

Het schrijven van je levensverhaal levert je meer Zelfliefde en verbinding met je diepste verlangens op!

Ik luister naar de fluistering van mijn ziel
en leef mijn hartsverlangen

Wie ben ik?

Desirée wordt ook wel de expert in Zelfliefde genoemd.

Zij heeft al haar eigen innerlijke kinderen leren kennen en omarmen. Hierdoor kon zij overtuigingen en verwachtingen van anderen steeds meer loslaten, haar innerlijke stem weer horen, helderheid krijgen over haar missie in dit leven en deze nu volgen.

Zij is op een missie.

‘Luister naar de stem van je hart en leef je zielsverlangen’

TrUUS

 Door te schrijven en het te delen in de groep kwam ik er achter dat ik altijd vecht. Dit blijkt mijn overleving te zijn, doordat ik als kind gezien heb hoe mijn moeder werd mishandeld door mijn vader met een alcoholprobleem.

Ik heb ook echt een autoriteitsconflict. En heb altijd relaties met mannen die niet beschikbaar zijn. Toen ik alles op papier had gezet en mezelf uitsprak, ging ik de verbanden zien. 

Door de liefdevolle en inspirerende begeleiding die Desirée geeft tijdens het hele proces, voelde ik me veilig genoeg om het kind in mij te gaan helen..
 En voel ik nu liefde voor dit dappere meisje. 

 

Cursus – Schrijf je levensverhaal

Opzet van de cursus

I

Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst heb je al een stuk over je verleden geschreven. Je ontvangt van mij een mail met daarin vragen die jou helpen om over het eerste begin van je leven te gaan schrijven.

I
Tijdens de online bijeenkomsten deel je je verhaal met de andere deelnemers. Door het uit te spreken wat je meemaakt en door de feedback die de ander geeft, krijg je steeds meer helder wat de rode draad in je leven is. Welke thema’s spelen er en hoe ga je ermee om, wat zijn je hulpbronnen?
I
Door dit inzicht en delen met elkaar, maak je een stap in je bewustzijnsontwikkeling en word je duidelijk of je op de juiste weg zit en zo niet wat je kunt gaan veranderen.
I

Naast het vertellen van je verhaal, geef ik ook visualisaties en oefeningen die je helpen om meer en meer vanuit Zelfliefde te leven.

Praktisch

Locatie

Online via Zoom

Data

De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend. Bij vier aanmeldingen worden de data gepland. 

Investering qua tijd

Je bent een aantal uren per week bezig om je verhaal te schrijven aan de hand van de opdrachten die ik je voorafgaand geef.

Prijs – € 299,-